Campingkuls hoppborgsland

campingkul_hopp_barabild_18

Campingkuls Hoppborgsland tackar för en härlig

sommar och ser fram emot ett spännande 2019!

Vad är Campingkuls Hoppborgspark?

Campingkul har levt sitt eget liv i snart 14 år och förra sommaren kom ett nytt uppdaterat koncept med Campingkuls Hoppborgsland!

För dig som konsument är upplägget mycket likt tidigare år eftersom det är samma högkvalitativa hoppborgar och vår pedagogiskt utbildade personal på plats! Skillnaden är att campingarna själva håller i konceptet. Vi har ett veckovis repeterande turnéschema längs västkusten.

Hoppborgslandet består av unikt egendesignade och certifierade hoppborgar med mycket hög kvalitét som även håller för vuxna. Hoppborgarna är max 3 år gamla och uppfyller kraven från Konsumentverkets nya reglemente som kom 2016 och Europas standard SS-EN 14960:2013. Vill ni veta mer om våra hoppborgar eller hyra hoppborgar kan ni titta in på denna länken

Säkerhet är A och O för oss och eftersom vi har flera högskoleutbildade designers i företaget samt lång erfarenhet av hoppborgsbranschen har vi även haft möjlighet att genom innovativ design skapa några av de säkraste hoppborgarna på marknaden! Som förälder ska du känna dig trygg när dina barn hoppar i hoppborgar från Campingkul.

Passar: Barn, 2-12 år. Föräldrar hoppar fritt.

Varaktighet: 4 timmars hopp och lek.

”Vi är väldigt nöjda och det känns tryggt och seriöst att ha med Er att göra. Litar helt på Er och de beslut ni tar på plats överlåter vi fullt ut till Er”.

 /Jonas Sjöqvist, Anläggningschef, GUSTAVSVIK RESORTS AB