Jobba hos oss!

jobbahososs

Campingkuls söker nytt crew för 2018! Välkomna att skicka in ert CV.

Vill du spendera några veckor på Sveriges vackraste sommarställen som sommarjobb? Gillar du att resa runt, jobba utomhus och vara i naturen? för mer inspiration kika in på vår  facebook.com/campingkul eller hoppborgskul.se för andra liknande event.

Campingkul turnerar Sveriges Campingplatser med hoppborgar för fjortonde året i rad. Företaget startades med passionen för att jobba med barn och efterfrågan av aktiviteter från campingar. Vi har även ett brinnande intresse för att vara utomhus och resa runt i vårt vackra land under den korta tid vi kan kalla sommar. De senaste åren har varumärket växt sig starkt och välkänt på Sveriges största campingkedjor och täcker nu 60 av de största 4-5 stjärniga Campingplatserna. Konceptet är uppskattat och efterfrågat.

Vänligen skicka ert CV till info@campingkul.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

 

Turnéansvarig för en sommar

Vi söker dig som är driftig, kreativ och tycker om stort ansvar. Du bör ha bra ledarskapsegenskaper. Kanske student med företagsekonomi eller entreprenörskap som inriktning. Du kommer att vara din egen chef under sommaren och göra avgörande val för hur er turné ska drivas som en sann entreprenör. Du som söker ska ha körkort

Viktigaste prioritera för dig som söker är:
Att du tycker om barn.

Vi ser gärna att du är ung men över 18 med körkort, inte rädd för skit under naglarna, har en viss estetisk talang och en viss fysik kommer krävas av dig i detta jobb eftersom ni lastar in och ut upp mot 750kg nästan dagligen. Du får gärna ha bakgrund eller intresse av ekonomi och företagande samt drama, språk eller konst. Du ska ha möjlighet att vara borta i fyra veckor (v.27-31) på turné ”non stop” plus tre utbildningsdagar.

.

Klicka här för att se exakt vilka städer och sommarställen vi besöker i sommar.