Tryckmaterial

Material för utskrift och webb finns här:

PDF för utskrift

Kokobellos Cirkusskola

Kokobellos Cirkusskola Poster A4 – kokobellos_poster_A4.compressed

Kokobellos Cirkusskola Poster A3 – kokobellos_poster_A3.compressed

 

Campingkuls hoppborgsland

Campingkuls Hoppborgsland Poster A4 – campingkul.prick.A4 campingkul.utanprick.A4

Campingkuls Hoppborgspark Poster A3 – campingkul.prick.A3 campingkul.utanprick.A3

 

Nedan: PNG för webb (sociala medier) Använd gärna texten ovan bilden till era sociala medier

Skaka Rumpan

Med de dansande enhörningarna Pepp & Popp!

Låt barnen ryckas med till svängiga danser och toner!
En koreograf har skapat tre lättare danser som de glittrande enhörningarna Pepp och Popp leder barnen igenom till pumpande musik från högtalarna. Dansvideon och
Spotifylistan släpps innan sommarens shower för alla som vill öva till nästa gång
”Skaka Rumpan” kommer och dansar med er. Alla barn som deltagit i ”Skaka Rumpan” får dessutom ett vykort som minne och en överraskning efteråt så som glittertatuering, ansiktsmålning eller ballongdjur
Skaka_Rumpan

Sommarstark

Gruppträning med PT-Nils

I Denna träningsform får du möjligheten att arbeta efter just din fysik och förmåga. Gympapasset är byggt flexibelt i fem och tiominuters moduler som anpassas till dagens deltagare. Föräldrar och barn kan träna ihop. Och varför inte ta med far- och morföräldrarna också? Ett pass tar 30 minuter, (uppvärmning och små vilopauser inkluderat) och bjuder på skratt och svett till väl utvalda poplåtar från musikhistorien och nutid. Ta på dig gympaskorna eller kör barfota. Alla är varmt välkomna!

utebio

Mixtape Live – ett musikquiz

En fartfylld sing-a-long-kväll med interaktivt musikquiz där publiken kan svara på frågor under spelningens gång. Garanterad rolighetsfaktor!
Nils levererar med stor scennärvaro och taktkänsla härliga låtar från 50-talet fram till modern tid.
Slå er ner och låt tävlingsinstinkten ta över, eller luta er tillbaka och bara njut av
musiken! Den som vill får svara på frågor under kvällens gång, men det är inget krav. Oavsett vilken personlighet du har kommer du få en riktig musik-upplevelse!
mixtape_live

 

Campingkuls Utebio

Kom hela familjen för att se film tillsammans ute i sommarnattens solnedgång. Vi kommer visa komedier för hela familjen.
utebio

Kokobellos Cirkusskola

Kokobellos cirkusskola är den perfekta blandningen av smittande glädje och utmaningar. Låt barnets inre cirkusartist vakna till liv genom akrobatik, jonglerande, hjulande och balanserande! Kuriosa om Clownen Benjamin (Kokobello) är att han kommit 5:a i SM i enhjulning och kan även sluka eld, just den sistnämnda färdigheten är det dock inget han lär ut!

kokobello_17_sociala_medier

 

 

Campingkuls Hoppborgsland

Kanske ditt bästa sommarminne skapas just här efter att ha besökt vårt enormt populära park av hoppborgar. Kanske ska du även passa på att förvandlas till en leopard eller nyckelpiga genom att passa på att bli ansiktsmålad utav en av våra ansiktsmålare i hoppborgsparken. Välkommen till en dag med kul, Campingkul!

campingkul_hopp_barabild_18